+31 (0)512-537930

Stretch Sleeves

Stretch sleeves zijn niet alleen ideaal voor grote industriële vaten en jerrycans, ze kunnen ook worden gebruikt voor onder andere melkflessen, wasmiddelen en frisdrankflessen. Deze sleeves worden zonder lijm aangebracht en zijn gemakkelijk te verwijderen, zodat de verpakking meerdere malen kan worden hergebruikt. Deze sleeves blijven op hun plaats dankzij hun elasticiteit.

Stretch sleeves zijn flexo-bedrukt. Net als krimpsleeves worden deze sleeves meestal aan de binnenzijde bedrukt om het ontwerp en de tekst tegen beschadiging te beschermen.

Naast standaard stretch sleeve etiketten levert Rivièra ook hoogelastische stretch sleeve etiketten voor complexere verpakkingsvormen. Daarnaast levert Rivièra 100% biobased en tot 40% recycled PE stretch sleeves.

Stretch Sleeves | Rivièra Product Decorations B.V.

Hoge-elasticiteit stretch sleeves bieden u:

  • Eenvoudige, efficiënte toepassing - Met stretch sleeves die geen warmte of lijm nodig hebben, passen de sleeves zich onmiddellijk aan de vorm van uw container aan en worden ze stevig op hun plaats gehouden door hun natuurlijke elasticiteit.
  • Lagere operationele kosten - In vergelijking met krimpsleeves kunnen stretch sleeve-etiketten een totale kostenbesparing van tot 50% opleveren.
  • Een milieuvriendelijke oplossing - LDPE (Low Density Polyethylene) stretch sleeves bieden lagere energiekosten in vergelijking met shrink sleeves en kunnen een recyclingvoordeel bieden ten opzichte van andere labeltechnologieën.
  • Bio-PE Stretch Sleeves van 100% bio-based zijn beschikbaar.
  • Stretch sleeves met tot 40% recycled content kunnen geleverd worden
  • Meer veelzijdigheid - De nieuwe hoogelastische stretch sleeves van vandaag zijn niet beperkt tot ronde verpakkingsvormen, maar kunnen worden toegepast op vele complexe verpakkingsvormen die voorheen alleen voorbehouden waren voor krimpsleeves.
  • Hoge visuele impact - Stretch sleeve labels bieden 360˚ graphics met een uitstekende aantrekkingskracht op het schap en zijn een geweldige manier om uw marketingboodschappen en promoties weer te geven.
  • Ultieme duurzaamheid - Dankzij een hoge weerstand tegen licht en temperatuur zijn stretch sleeve labels ontworpen voor een langdurige uitstraling
Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button