+31 (0)512-537930

Full service

Als sleeve specialist bieden wij u alle gradaties in service. Onze Salesmanager en Projectmanager spelen een centrale rol in dit proces. Zij zijn uw vaste contactpersonen en adviseren u het liefst zo vroeg mogelijk in het proces over alle mogelijkheden in sleeven en outsourcen. We gaan voor een perfect gesleevede kwaliteitsverpakking, die naadloos aansluit op uw logistiek en afvullijn.

Van sleeves leveren én aanbrengen tot compleet ontzorgen, Rivièra biedt het allemaal. aan.

Als basis leveren wij  sleeves en brengen deze professioneel  aan op uw verpakking: all-in sleeven. Daarnaast kunnen wij ook de inkoop van uw lege verpakking verzorgen die we vervolgens gesleeved als totaalverpakking just-in-time bij u afleveren. Met onze slimme logistieke oplossingen ontzorgen wij u tegen aantrekkelijke opslag- en transportcondities.

Full service oplossingen | Rivièra Product Decorations B.V.

Artwork

Onze Projectmanager werkt intensief samen met ontwerpers van verpakkingen en sleeves. Om het design optimaal tot zijn recht te laten komen, is een perfecte combinatie van een mooi ontwerp, het materiaal van de sleeve en uitvoeringstechniek cruciaal. Wij maken het ontvangen artwork geschikt voor het sleeven met het oog op de krimp die optreedt bij dit proces. Op basis van de vorm van de fles of container worden logo, grafische vormen en teksten op het ontwerp van de sleeve zodanig vervormd (predistortion) dat het uiteindelijk zoals bedoeld weer op uw verpakking verschijnt.

All-in sleeven

Sleeves leveren en aanbrengen

Rivièra levert uw sleeves en brengt die aan op uw verpakking. Dit service-concept noemen we all-in sleeven. Wij leveren de gesleevede verpakkingen just-in-time af bij uw afvullijn. Eventueel kunt u ook kiezen voor onze optie Decopack, waarin wij u nog verder ontzorgen.

Full service oplossingen | Rivièra Product Decorations B.V.
Full service oplossingen | Rivièra Product Decorations B.V.

Decopack

Compleet ontzorgend en kostentechnisch interessant

Decopack is een complete met sleeve gedecoreerde verpakking die klaar is om af te vullen en die just-in-time wordt afgeleverd bij uw afvullijn. Rivièra ontzorgt u in het gehele traject; van de inkoop van de lege verpakking, ontwerpbegeleiding en productie van de sleeve, het sleeven en warehousing, tot de aflevering bij uw afvullijn.

One-stop-shopping

Met dit one-stop-shopping concept heeft u één contactpersoon, één artikelnummer en éen factuur voor uw complete verpakking. Decopack is efficiënt en kostentechnisch interessant.

Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button