+31 (0)512-537930

Voordelen van sleeven

Een sleeve geeft u meer designruimte en mogelijkheden om verschillende doelgroepen én eventueel taalvarianten te combineren dan een etiket. Een sleeve is als een tweede huid. Hij neemt volledig de vorm van de verpakking aan, waar alternatieven als direct bedrukken op de verpakking en etiketteren, beperkingen hebben. Vensters in het artwork maken het verpakte product indien gewenst zichtbaar. Een sleeve is bovendien krasbestendig doordat hij aan de binnenzijde is bedrukt.

De voordelen van sleeven | Rivièra Product Decorations B.V.

Een sleeve kan ook als tamper evident dienen. Ook de dop van een verpakking kunnen we naar wens met eens stijlvolle of actiematige uitstraling sleeven, genaamd capsleeving. De dop kan ook mee worden genomen in een full body sleeve. Cijfers en codes kunnen mede doorgenummerd worden aangebracht.

Presleeven - het sleeven van de lege verpakking - maakt inline etiketteren overbodig en uw afvulproces efficiënter. Rivièra heeft een grote flexibiliteit en kan tot in een laat stadium verpakkingen sleeven en just-in-time leveren. Sleeven volgens Rivièra biedt een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Kies voor het Rivièra outsource concept.

Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button