+31 (0)512-537930

Missie en visie

Innovatief in verpakken en outsourcing

Rivièra staat voor innovatie in verpakken en outsourcing. Wij willen full-service oplossingen leveren in hoogwaardig sleeve-decoraties voor een brede Europese markt. Wij ontzorgen merkproducenten en brandowners van art-work tot aan de afgeleverde hoogwaardige gesleevde verpakking.

Visie op verpakken

Onze klanten inspireren ons!

"Als pionier in sleeven binnen Europa zien wij het als onze taak de nieuwste sleevetechnieken te promoten. Voorloper zijn en blijven, dat bereiken we door mondiaal ontwikkelingen te volgen. Onze klanten inspireren ons. Door een intensief contact weten we samen met hen creatieve ideeën en wensen om te zetten in mooie verpakkingsoplossingen die bijdragen aan een originele en effectieve branding en promotie. 

We maken ons product compleet met ons outsource concept, waarmee we de opdrachtgever compleet kunnen ontzorgen. En wel zo dat de klant zich totaal kan concentreren op zijn marketing en productie. Een perfecte kwaliteit is een absolute voorwaarde. 

We monitoren die kwaliteit met een gedegen kwaliteitsbeleid. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat onze efficiency moeilijk geëvenaard wordt door andere aanbieders of door de merkproducenten en brandowners zelf. Of het nu gaat om grote of kleinere volumes."

- Johan Holtrust, Managing Director

Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button