+31 (0)512-537930

Projectmanagement

Gedegen projectmanagement is cruciaal bij de realisatie van uw sleeve projecten. Onze Projectmanager kent alle ins en outs van het sleeve proces en is daarnaast ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op druk-, en verpakkingsgebied.

Indien onze Projectmanager vroegtijdig bij uw project betrokken wordt kunnen wij u voorzien van relevantie adviezen voor uw sleeve project.

Tevens kan onze Projectmanager u informeren over de mate waarin wij u kunnen ontzorgen op het gebied van inkoop van sleeves, verpakkingen, verpakkingsmaterialen en op logistiek gebied.

Projectmanagement | Rivièra Product Decorations B.V.

Gefundeerd keuzes maken

De Projectmanager is de eerste persoon met wie u te maken krijgt en deze blijft uw vaste contactpersoon. Samen met u worden alle bijzonderheden doorgenomen. Die variëren van de keuze voor de basisverpakking (glas, plastic, metaal) afgezet tegen de toepassing en het formaat tot het materiaal van de sleeve, druktechniek, full body of gedeeltelijke sleeve, kleuren, de verpakkingswijze na sleeven en de kosten van deze verschillende opties. Ook de vele mogelijkheden in outsourcing, de mate waarin wij u ontzorgen, worden met u doorgenomen.

Advies vroeg in het traject

De Projectmanager en uw Salesmanager adviseren u in het gehele proces. Zij houden een praktisch oog voor uitvoering en mogelijke consequenties voor uw afvullijn en logistiek. Om die reden is het belangrijk ons zo vroeg mogelijk bij het ontwerp van de sleeve en te sleeven verpakking te betrekken.

Projectmanagement | Rivièra Product Decorations B.V.
Verkiezing Friese Onderneming 2024
 
Button